Well

An extraordinary renovation inspired by worldly design inspiration

Well
A tribute to her bohemian childhood in Africa was the result of a collaboration with us on all the interior furnishings and fixtures.

Dark timber veneers, marble, stone cladding and grey washed timbers added a rich, textural quality inside. While structurally the floor plan was revised with a new kitchen and combined pantry/laundry to provide an enhanced interior flow and standard of living.

Externally, an existing tennis court dominating the rear of the block was removed resulting in an exquisite Hamptons style garden.

The alfresco area provided a perfect out to the lawn while cooking, entertaining, or simply relaxing. French doors were installed to enhance the connection between inside and out, resulting in a perfect integration between the two spaces.

Well
Well
The original swimming pool was cleverly converted into a water tank to irrigate the extensive gardens.

A larger pool was then installed deeper into the block continuing the theme of the garden and creating more space for the clients children to run around. Symmetrical planting zones and a perfect lawn meant this garden could have been situated right in the heart of Long island.

Landscape Designer

Sam Gray - Atkinson Pontifex

Interior Designer

Austin Design Associates & Ghabida McGrath